Produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Citește și

Dacă vă place să vă îngrijiți în mod periodic unghiile și dacă sunteți în căutarea unor produse moderne și de foarte bună calitate pentru îngrijirea unghiilor, vă putem face noi o recomandare foarte interesantă.

            Enails.ro este un magazin online care comercializează foarte multe tipuri de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor. Produsele sunt excelente din punctul de vedere al calității și nu costă deloc mult. Este locul ideal de unde pot fi cumpărate produse foarte bune atât de către persoanele care își îngrijesc singure unghiile acasă cât și de către saloanele profesionale din industria de înfrumusețare.

            Comenzile se fac într-un mod foarte simplu online. Plata se poate face cu cardul sau ramburs. Pentru comenzile mai mari de 250 de lei, costul transportului este complet GRATUIT.

            Geluri construcție

            Este vorba despre următoarele tipuri de geluri construcție: Base One – Silcare, gel construcție FSM, geluri Allepaznokcie, geluri construcție EVERIN, polyel și Pure Line Silcare. Pentru gelurile EVERIN prețurile variază între 39 și 89 de lei. Sunt de foarte bună calitate și pot fi folosite 12 luni după momentul deschiderii flaconului respectiv.

            Din gama geluri construcție FSM, magazinul acesta online vă oferă 72 de tipuri de geluri de acest gen. În acest caz, prețurile sunt mult mai mici și încep de la suma de 16 lei.

            Soluții pregătitoare pentru manichiuri moderne

            Pentru ca o manichiură să fie perfectă, nu numai gelurile construcție trebuie să fie de foarte bună calitate. Pregătirea unghiei este o etapă importantă și aveți nevoie de soluții profesionale de pregătire. Cu ajutorul aceluiași site unghii cumpărați si testați soluții moderne profesionale de tip Base Coat, Primer sau Top Coat. Oferta de aici include produse fabricate de firme celebre în întreaga lume precum CANNI, MOLLY LAC, SILCARE, EVERIN, etc. Chiar în acest moment foarte multe dintre ele sunt la ofertă. Prețurile sunt reduse!

            Pentru ca mâinile și manichiura să arate perfect este nevoie de o foarte bună îngrijire a cuticulelor, de asemenea. În ofertă veți găsi și produse moderne pentru îndepărtarea și hidratarea cuticulelor. 

            Geluri, oje semipermanente și decoruri unghii

            Dacă aveți nevoie de o manichiură specială pentru un eveniment important, veți avea o surpriză plăcută atunci când veți răsfoi toate categoriile de produse din oferta acestui magazin complex. Începând cu oje fosforescente, oje semipermanente foarte strălucitoare, geluri UV de nuanțe diferite și o mulțime de decoruri unghii. Va fi foarte dificil să faceți doar o singură alegere!               Dacă administrați mai multe saloane de înfrumusețare, puteți face și comenzi mai mari. Pentru acest lucru va trebui să contactați un reprezentant din partea companiei pentru a discuta despre termenul de livrare. Telefonul de contact este postat pe site la rubrica de Contact. Nu ezitați să solicitați informații suplimentare despre fiecare produs în parte care vă interesează

Articole Recente

Publicitate