De ce să alegi tehnologia wireless cu încărcare magnetică?

Citește și

Încărcarea fără fir este simplă, fiabilă, sigură. Aceasta este noua tehnologie pe care te poți bază. Cea mai bună dintre toate, încărcarea fără fir este acum disponibilă pentru toate tipurile de dispozitive cu Qi, de la telefoane la ceasuri inteligente, până la căști wireless cu încărcare magnetică și multe altele. Citește mai departe pentru a afla de ce încărcarea wireless poate fi cea mai bună decizie a anului.

Bine ai venit într-o lume fără fir

Există atât de multe motive pentru care oamenii optează pentru încărcarea wireless, fie că este vorba de căști wireless cu încărcare magnetică sau telefoane. Este dificil de enumerat toate, dar în cele ce urmează vei regăsi menționată o listă cuprinzătoare. Eliberează întregul potențial al telefonului tău și alătură-te lumii uimitoare a încărcării wireless!

  • Este simplă și intuitivă

Cu încărcarea wireless încarci un număr mare de dispozitive într-o clipită. Este simplitatea în cea mai pură formă. Uită de problemele cu multe cabluri și adaptoare atunci când trebuie să îți încărci dispozitivele: încărcătoarele fără fir sunt la fel de intuitive de utilizat pe cât sunt de ușor de configurat.

  • Fă-ți viața mai ușoră

Un singur încărcător poate alimenta multe dintre dispozitivele tale preferate, inclusiv telefoane. Și mult mai mult. Înainte de a-ți da seama, încărcătorul tău wireless va deveni o parte integrantă a rutinei zilnice.

  • Mai multă eleganță

Spune adio de la urmărirea cablurilor ori de câte ori trebuie să îți încărci dispozitivele. Nu numai că nu vei mai avea nevoie de acele cabluri inestetice și voluminoase, dar poți adăuga și o notă modernă decorului de acasă sau de la birou. Încărcătorul wireless este cea mai recentă tehnologie de ultimă oră.

  • Tehnologie avansată

Încărcătoarele wireless utilizează tehnologie certificată Qi recunoscută la nivel global pentru a furniza energie sigură și fiabilă. Unele dispozitive oferă chiar și opțiuni de încărcare rapidă peste 5W standard și până la 7,5W pentru iPhone și 9W pentru telefoanele Samsung.

  • Mai multă autonomie

Spune adio anxietății atunci când vine vorba de o baterie care s-a terminat și extinde durata de funcționare a telefonului tău cu „creșteri de energie” rapide pe tot parcursul zilei. Indiferent dacă ai un minut sau o oră, tot ce trebuie să faci este să îți așezi telefonul pe un încărcător wireless pentru a-ți menține bateria în zona de alimentare optimă de 50-80%.

Cum funcționează încărcarea wireless

Încărcarea fără fir a telefonului sau setului cu cască utilizează o tehnologie numită Qi. Iată cum funcționează încărcarea wireless: dispozitivul tău are un tampon de recepție (în esență format dintr-o bobină mică de sârmă) care este plasat sub capacul din spate. Încărcătoarele fără fir, pe de altă parte, au o bobină de sârmă similară numită transmițător.

Când cele două bobine sunt aliniate, se formează un câmp magnetic, permițând curentului să curgă între ele pentru a furniza energie fără fir! Tastatura de recepție a telefonului tău este cea care direcționează manevra: indică tastaturii transmisa când este posibilă reîncărcarea în siguranță completă și ce putere să furnizezi.

Articole Recente

Publicitate