Cabina de duș Radaway – Varietate de modele

Citește și

De obicei, apartamentele nu se pot lăuda cu băi mari. Cabina de duș Radaway este o soluție excelentă, dacă nu este posibilă instalarea unei căzi mari. Unii oameni cred că este imposibil să te relaxezi în cabina de duș. Într-o oarecare măsură, acest lucru este adevărat. Modelele ieftine sunt atât de înghesuite încât este dificil să te întorci în ele. Dar instalația sanitară de marcă este cu totul altă problemă. Modelele de cabine de duș Radaway oferă confort maxim pentru plăcerea ta. Radaway este un brand polonez de obiecte sanitare care creează doar un număr limitat de produse. Compania se ocupă exclusiv de cabine de duș și accesorii pentru acestea: paravane, cădițe de duș și uși de duș. Acest lucru permite angajaților să îmbunătățească continuu modelele fără a fi distrași de nimic altceva. Compania poloneză oferă o varietate de modele care îndeplinesc toate cerințele și standardele. 

Cabina de duș Radaway – Avantaje

Durabilitate. Sticlă rezistentă la impact și care nu se teme de deteriorarea mecanică. În plus, unele cabine au protecție suplimentară. Producătorul garantează siguranța lor timp de mulți ani. 

Curățare ușoară. Nu trebuie să procesezi în mod constant sticla cu mijloace speciale. O suprafață specială a fost deja aplicată pe suprafață, ceea ce facilitează foarte mult procesul de curățare. Pentru curățenia completă a cabinei, este suficient să o ștergi cu o cârpă. 

În plus, garniturile magnetice sunt responsabile de etanșeitatea cabinei, astfel încât, podeaua băii va rămâne cu siguranță uscată. 

Cabina de duș Radaway – Gamă largă de modele

Producătorul oferă cea mai mare selecție de modele. Cabinele de duș variază prin design, aspect, dimensiune și cost. Printre opțiunile oferite, chiar și cel mai pretențios cumpărător va găsi instalațiile sanitare perfecte. Designul laconic al cabinelor de duș poloneze Radaway se va potrivi perfect în interiorul oricărei băi. Misiunea companiei este de a crea lucruri confortabile și practice care să îmbunătățească calitatea vieții clienților. Cabina de duș Radaway este o garanție de durabilitate și confort pentru mulți ani. 

Cum se alege o cabină de duș Radaway

Cumpărarea instalațiilor sanitare nu este niciodată ușoară. Trebuie să alegi un produs care nu numai că își va îndeplini perfect funcțiile, dar, de asemenea, va fi în armonie cu designul băii. Cea mai dificilă etapă este găsirea unui producător responsabil. Produsele Radaway sunt concepute cu cele mai bune tradiții și tehnologii inovatoare. Prin metoda de instalare, producătorul oferă două tipuri de cabine de duș Radaway – de perete și de colț. Alegerea depinde doar de locul în care va fi amplasată cabina de duș în baie. Dacă dimensiunile băii nu îți permit să alegi o cabină cu ușă articulată, acordă atenție modelelor cu uși glisante. Ambele cabine montate pe perete și colțuri sunt prezentate în diferite forme: semicirculare, pătrate și dreptunghiulare. Acest lucru nu afectează în niciun fel performanța produsului. Walk-in este un model special de tip back-to-wall, căruia îi lipsesc doi pereți laterali. O soluție de proiectare interesantă, dar în acest caz nu poți evita stropirea cu apă a podelei și pereților.

Articole Recente

Publicitate