Urări de Sfânta Maria

Citește și

Mulți proprietari ai numelui Maria sunt oameni destul de tainici și misterioși. Dar dacă ești destul de norocos să devii prieten cu o astfel de fată, este un mare noroc, deoarece Maria nu-i va insulta niciodată pe cei dragi și va putea oferi sprijin, dacă este necesar. Alege un mesaj frumos de pe portalul de știri Alba Iulia și trimite urări de Sfânta Maria, deoarece, cei care poartă numele Maria au mulți prieteni și cunoscuți pe care îi prețuiesc și îi respectă. 

Urări de Sfânta Maria

La mulți ani Maria! Mai presus de toate, îți doresc dragoste, pentru că este cea mai puternică armă împotriva oricărui rău. Iubește cât poți de bine și continuă să mergi înainte! La mulți ani!

Sfânta Fecioara Maria să te protejeze și să te ghideze pe calea cea bună a succesului, prosperității și înțelepciunii! La mulți ani de ziua numelui!

La multi ani de ziua numelui! Îți trimit o urare din inimă, să ai multă sănătate și noroc, dragoste și lumină peste tot! La mulți ani!

La multi ani de ziua numelui! Culori frumoase, prieteni loiali și noi victorii! La mulți ani, Marian!

Ziua să-ți fie fericită, Maria! Să cânți, să-ți bucuri sufletul, să sculptezi cel mai tandru element din zâmbetele însorite, să fii cea mai fericită și cea mai iubită din lume! La mulți ani!

Ziua fericită a venit, Maria!Să fii frumoasă ca roua de primăvară, să fii jucăușă ca o rază blândă de soare, să distribui cu generozitate farmecul și lumina, înaripată, dragostea se întoarce la tine! La mulți ani Maria!

Culori frumoase, prieteni loiali și noi victorii! La mulți ani, Marian! Ca întotdeauna zâmbitor și frumos! Ca întotdeauna cu o dispoziție și euforie, minunate! Și Dumnezeu să te apere ca întotdeauna și astăzi!

Astăzi vreau să ridic un pahar pentru cea mai frumoasă fată din lume! Pentru tine, Maria! Îți doresc ca fericirea să strălucească mereu în ochii tăi mari și adânci, ca momentele bucuroase îți umplu viața, precum scoicile multicolore umplu fundul mării. Vreau ca soarta să îți ofere doar cele mai bune cadouri și astăzi începe numărătoarea inversă până la cea mai fericită speranță de viață, iar tot răul să rămână în urmă și să nu te supere nimic altceva! La mulți ani!

De ziua ta, vreau să îți doresc împlinirea celor mai secrete dorințe. Atinge acele înălțimi care par de neatins. Lasă-ți inima să fie cu o singură persoană care o va păstra ca pe ceva prețios, pentru că tu, Maria, meriți ca nimeni altcineva. Ai fost întotdeauna și vei fi sufletul companiei și poate toate acele calități minunate de caracter pe care le ai, nu vor dispărea niciodată. La multi ani!

Maria, ești frumoasă! Lasă ca frumusețea neprețuită, mintea strălucitoare, atractivitatea încântătoare să nu te părăsească niciodată. Îți doresc sincer noroc în toate eforturile tale, planuri incitante, întâlniri interesante, noi descoperiri, aventuri incitante și numai evenimente vesele în viață! La mulți ani!

Dulcea și frumoasa noastră Maria! Vrem mereu să strălucim prin versatilitatea și frumusețea ta. Fie ca dragostea și bunătatea din viața ta să fie întotdeauna pure și sincere. Rămâi cu același optimist neclintit, nu renunța niciodată și nu permite celor din jur să facă acest lucru. Ne dorim ca viața să îți ofere succes, pentru că ești cel mai minunat copil pentru noi. La mulți ani draga noastră!

De ziua ta, vreau să-ți spun de o mie de ori despre modul în care te iubesc. Sunt atât de fericit să mă trezesc lângă tine în fiecare dimineață și îți văd chipul. Nu există o fericire mai mare pentru mine decât să știu că mă aștepți acasă. De aceea, Maica Domnului să te protejeze de necazuri și boli, iar sufletul tău va fi deschis iubirii și devotamentului meu nemărginit. La mulți ani draga mea Maria!

Trimite  urări de Sfânta Maria potrivite pentru ziua șefului, a colegului, a iubitei, a fiicei, a prietenului drag. Dacă spațiul îți permite, poți scrie câteva cuvinte frumoase chiar și pe cadou.

Articole Recente

Publicitate