Uleiul de argan și îngrijirea unghiilor

Citește și

Persoanele interesate de produse eficiente pentru îngrijirea mâinilor, a părului sau a tenului pot apela cu încredere la preparatele care conțin ulei de argan. Este un ulei miraculos putem spune, foarte utilizat în zilele noastre de fabricile de produse cosmetice.

            În afară de minunatele lui efecte asupra frumuseții, uleiul de argan are multe proprietăți terapeutice importante: cicatrizant, bun emolient (hidratează foarte bine!), efecte anti-sebum, puternic antioxidant, anti – îmbătrânire, hepatoprotector, anti-diabetic, choleretic, hipolipemiant, etc.

            Multe persoane considera uleiul de argan din Maroc “tratamentul minune” pentru toate doamnele. Hidratează intens pielea corpului nostru, revigorează tenul, fortifică unghiile și întărește firul de păr. Aceste efecte minunate se datorează în primul rând componenților lui importanți: acizi grași (Omega 3,6 și 9) și cele două vitamine importante pentru menținerea pielii și a unghiilor sănătoase, vitamina A și E.

            Principalele efecte ale uleiului de argan asupra unghiilor

            Dacă veți utiliza în mod frecvent ulei de argan pentru întreținerea și regenerarea unghiilor, veți constata că acest tratament va avea efecte pe termen lung. Mai mult decât atât, manichiura se va deteriora mai greu, unghiile vor deveni mai rezistente, se vor rupe mult mai greu, vor fi mai hidratate, la fel ca și cuticulele, în cazul în care există afectări importante ale stării lor de sănătate, vindecarea va fi accelerată.

            Specialiștii recomandă uleiul de argan persoanelor care au unghii deshidratate, moi și friabile. De asemenea, este indicat persoanelor care folosesc frecvent produse agresive pentru îngrijirea unghiilor: gel color, base coat, oje semipermanente, lămpi UV sau LED, polygel, acril, etc.

            Recomandat pentru îngrijirea cuticulelor

            Uleiul de argan este foarte important și pentru îngrijirea cuticulelor. Poate fi folosit atât pentru îngrijirea mâinilor precum și a unghiilor. O bună îngrijire a cuticulelor înseamnă implicit și o bună îngrijire a unghiilor. Ele au un rol foarte important în protecția unghiilor, previn foarte eficient apariția infecțiilor atât cu bacterii cât și cu fungi.

            FSM România

            FSM Romania este un distribuitor important de produse pentru manichiură și pedichiură care comercializează foarte multe produse profesionale și semiprofesionale pentru centrele de înfrumusețare. La toate categoriile de produse au acces și persoanele care își îngrijesc singure unghiile acasă. De aici puteți achiziționa produse recente și moderne de tip gel color, acryl, gel construcții, primer, top coat, base coat, pudre speciale, decoruri interesante pentru unghii, tatuaje, gel construcții, etc. Oferta merită studiată periodic, mai ales produsele moderne care protejează starea de sănătate a unghiilor.

            Există și o ofertă interesantă aici de ulei pentru cuticule. Sunt tipuri de produse cu arome diferite, în funcție de preferințele fiecăruia. Analizați cu atenție și oferta de decoruri unghii. Va fi greu să luați o decizie, deoarece toate sunt interesante și foarte potrivite pentru ocazii speciale. Toate informațiile de care aveți nevoie sunt postate pe site-ul magazinului online Fsm-romania.ro.

Articole Recente

Publicitate