Sunteți pregătiți pentru un sezon de iarnă foarte friguros și cu multă zăpadă?

Citește și

Cum îmbrăcăm copiii atunci când temperaturile sunt foarte scăzute și mai este și foarte multă zăpadă? Indiferent de vârstă, vor dori să profite și să joace în zăpadă. Apoi, nu îi putem ține închiși toată ziua în casă.

Pentru sezonul de iarnă în special, însă și pentru cel de primăvară sau toamnă, vă recomandăm haine confecționate doar din fibre naturale pentru copii, indiferent de vârstă.

Pe perioada iernii, copiii transpiră din abundență, deoarece ei sunt….într-o continuă mișcare. Hainele confecționate din fibre naturale 100% vor absorbi imediat transpirația și nu vor menține pielea umedă. Pericolul de a răci va fi foarte mult redus.

Sunt avantajoase hainele din lână naturală?

Dacă vă gândiți la costul lor, oferta de astfel de produse este atât de variată în prezent, încât veți găsi în mod periodic astfel de haine, chiar la reducere. Mai mult decât atât, țesăturile de foarte bună calitate nu intră la apă și nici nu se deteriorează foarte repede. Vor ține mai mult și vor rezista foarte bine chiar la spălări repetate.

Pentru că sunt haine foarte moi, călduroase și ușoare, copiii le vor îndrăgi foarte repede. Pentru joacă, orice haină confecționată din lână, indiferent dacă este vorba despre o jacheta lana copii sau despre o bluză pentru corp sau cagulă, este de preferat. Fiind ușoară, nu va incomoda copiii în timpul jocului și nici în timpul mersului. Deoarece toate hainele confecționate din lână naturală sunt foarte călduroase, nu va fi nevoie să îmbrăcați copiii cu multe straturi de haine.

Pentru zilele geroase, alegeți cagule din lână de foarte bună calitate și șosete și mănuși realizate din lână naturală foarte călduroasă. Extremitățile lor sunt foarte expuse pe perioada când sunt foarte mici și organismul lor nu poate să se adapteze la temperaturile foarte scăzute.

Este important să alegeți încălțăminte pentru ei care să nu fie foarte fixă pe picior. Împreună cu o pereche de șosete din lână pură, le va fi cald și vor răci mult mai greu.

Dacă intenționați să mergeți la munte pentru a vă bucura de zăpada de pe pârtii, atunci alegeți pentru ei o salopeta lana copii și o jachetă groasă confecționată din lână fiartă. Este o țesătură excelentă foarte călduroasă, ușoară care este și … impermeabilă. În felul acesta se vor uda mult mai greu și vor fi protejați și în zilele cu mult vânt sau împotriva curentului de pe pârtii.

Haine din lână cu un design foarte modern

Dacă vă plac hainele frumos croite și care au un altfel de aspect decât hainele fabricate în serii foarte mari, vă recomandăm să analizați ofertele atelierelor mici de familie. Veți găsi cuprinse în ofertele lor haine croite foarte frumos și cu un aspect mult mai deosebit. De asemenea, calitatea țesăturilor va fi excelentă! Afacerile nu se pot dezvolta decât furnizând produse de foarte bună calitate!

Există ateliere de familie care vă oferă inclusiv posibilitatea de a personaliza anumite tipuri de haine pentru copii. Acestea pot constitui un foarte frumos cadou pentru copiii dumneavoastră, de asemenea, sau pentru copiii rudelor, ai prietenilor sau colegilor de servici. Puteți alege un imprimeu personalizat cu numele copilului sau cu personajele cele mai îndrăgite de acesta. Foarte multe firme mici organizează periodic și campanii importante de reduceri, de care vă puteți bucura și dumneavoastră chiar în acest moment.       

Articole Recente

Publicitate