Solicitarea de finanțare din diferite programe europene

Citește și

Cashconsult.ro este un consultant fonduri europene nerambursabile, specializat în pregătirea și gestionarea proiectelor în cadrul programelor europene și naționale destinate organizațiilor private și persoane fizice autorizate. Firma de consultanță este un generator constant de idei, mereu avangardiste și buni studenți ai celor mai bune modele de afaceri din lume, dar și practicanți în adaptarea lor la mediul nostru economic și social. Cunoașterea aprofundată a finanțării europene și a cadrului de reglementare comunitar, le permite să ofere o gamă completă de servicii profesionale fiecăruia dintre clienții firmei, pentru ca proiectele lor europene să fie aprobate.

Ce este solicitarea de finanțare?

Solicitarea de finanțare din diferite programe europene este un set de activități corelate, fiecare dintre acestea necesitând abilități specifice. În acest sens, Cashconsult.ro are un arsenal serios de profesioniști care efectuează cercetări privind finanțarea europeană, pregătirea și gestionarea proiectelor europene, proiectarea și serviciile juridice. Adică, tot ce este nevoie pentru a realiza o idee bună de proiect.

Acordarea de fonduri europene nerambursabile în cadrul programelor europene este un proces complex și lung, dar datorită experienței și competenței specialiștilor firmei, obținerea de fonduri europene nerambursabile este mult mai rapidă și mai ușoară. Portofoliul Cashconsult.ro conține multe proiecte europene aprobate. Unii dintre clienții firmei au absorbit finanțarea europeană direct din programele Comisiei Europene. Aprobarea proiectelor europene nu este un scop în sine și, prin urmare, experții firmei se străduie să ofere un maxim beneficiu pentru viitorii beneficiari, pentru a obține un efect durabil în dezvoltarea lor.

Adaptarea IMM-urilor în contextul COVID-19

Scopul procedurii este de a oferi sprijin IMM-urilor pentru reorganizarea și adaptarea locurilor de muncă și / sau schimbări în procesele și modelele de afaceri, pentru a crea condiții de muncă sănătoase și sigure în contextul COVID-19.

Solicitanții eligibili vor fi microîntreprinderi mici și mijlocii care au cel puțin un exercițiu financiar finalizat și au realizat o anumită sumă de venituri în 2019. Programul va acoperi costurile pentru imobilizările corporale (ALS), imobilizările corporale (ALL) și lucrări de construcție și instalare legate de: mijloace colective de protecție; echipamente de igienă și dezinfecție, inclusiv. instalarea dozatoarelor automate; aer condiționat și ventilație pentru a minimiza riscul circulației virusului; separarea fluxurilor de trafic separate, instalarea barierelor etc. la locul de muncă;  furnizarea condițiilor pentru munca la distanță.

Solicitanții aprobați vor primi o subvenție de 70% din costurile proiectului aprobat. Valoarea maximă a subvenției variază, în funcție de specificul companiei și de cifra de afaceri realizată a solicitantului. Dacă ești interesat de obținerea de fonduri europene nerambursabile pentru acest tip de proiect, Cashconsult.ro care este consultant fonduri europene va face o evaluare preliminară gratuită a eligibilității și o analiză a șanselor tale de a primi finanțare; pregătirea formularului de cerere și a declarațiilor însoțitoare; pregătirea rapoartelor tehnice și financiare finale și a cererii de plată.

Cashconsult.ro îți poate oferi informații actualizate privind cerințele și procedurile de aplicare, poate determina ce programe de finanțare sunt potrivite pentru compania și ideea ta, îți va descrie pașii pe care trebuie să-i faci pentru a aplica, pentru a pregăti o prezentare scurtă, precisă și clară pentru tine și angajații companiei tale, despre oportunitățile și acțiunile necesare care trebuie întreprinse de companie.

Articole Recente

Publicitate