Recordnews – știri de actualitate din diverse domenii

Citește și

Presa reprezintă în România, un domeniu, care se află într-o continuă dezvoltare. Din fericire, din ce în ce mai multe publicații apar în ultimul timp. A fi informat în ziua de astăzi este o necesitate!

            Este poate unul din principalele motive pentru care ar trebui să susținem presa din toate punctele de vedere. Societatea în care trăim este încă o societate în tranziție, care se luptă zi de zi cu fenomene specifice perioadei pe care o traversează: corupție, monopol, lupte politice, atacuri, administrare ineficientă a statului, lipsă de interes civic, etc.

            Toate societățile din lume au trecut prin astfel de momente de-a lungul istoriei lor. În astfel de perioade sociale, în foarte multe țări ale lumii, presa a jucat întotdeauna un rol foarte important. Semnalarea periodică a lucrurilor care se întâmplă, a reușit de foarte multe ori să remedieze nedreptăți mari.

            Așadar, cei care sunt de părere că rolul presei independente și apolitice într-o societate este foarte important, pot să ni se alăture și să sprijine în continuare orice inițiativă frumoasă care apare în acest domeniu!

            Site-ul de știri Recordnews funcționează de curând în România

            Înființat la inițiativa a doi jurnaliști tineri din România, site-ul de știri Recordnews se dorește a fi un site nou de știri, complet apolitic și independent, care abordează cu profesionalism știri din domenii diferite precum politic, lifestyle, sociale, etc.

            Subiectele abordate sunt de actualitate și foarte importante. Spre exemplu, dacă o să accesați chiar acum site-ul recordnews.ro o să descoperiți postări noi interesante:

  • explozia de la Combinatul chimic Azomureș;
  • Kelemen Hunor – Sistemul de învățământ este bazat pe cerințele secolului XX;
  • intervenție a elicopterului SMURD pentru salvarea vieții unei fetițe care a suferit un accident grav la școală;
  • Mihai Bendeac în stare gravă la spital.

            Chiar dacă în momentul de față recordnews.ro este la început de drum, trebuie să remarcăm bunele intenții ale celor care îl administrează.

            “Recordnews.ro este o presă independentă care dorește să rămână așa. (…) Este foarte important pentru noi să observați că ne pasă de dumneavoastră. Nu suntem asociați cu nici o culoare politică și așa vom rămâne. Chiar dacă ne este foarte greu ca acest site să rămână în picioare fără un venit constant, vom face tot posibilul din venitul nostru personal să facem acest lucru pentru dumneavoastră”.

            Doi jurnaliști tineri susțin dezvoltarea site-ului de știri Recordnews

            Albert Mărculescu este numele celui mai tânăr jurnalist care lucrează în acest domeniu de un an de zile. Colaborează în prezent cu redacția Recordnews.ro. Denisa Elena, jurnalistă de doi ani, colaborează de un de zile cu redacția acestui site de știri, de asemenea. Ei sunt cei doi tineri aflați la început de carieră, care vor încerca să construiască în mod profesionist un nou site de știri în România.

            Este o inițiativă frumoasă, pe care o susținem cu drag! Le urăm succes celor doi tineri și mult noroc în ceea ce vor să realizeze. Așteptăm de la ei știri interesante, prezentate în mod profesionist, de actualitate, apolitice și cât mai obiective!

Articole Recente

Publicitate