Oferte avantajoase de trotinete electrice de bună calitate!

Citește și

Din ce în ce mai mulți tineri aleg să se deplaseze cu ajutorul trotinetelor electrice moderne astăzi. Ele reprezintă un mijloc modern de transport, mult mai rapid și mult mai avantajos, chiar. Se conduc ușor, nu trebuie decât să vă urcați pe trotinetă și să apăsați pe accelerație. Nu aveți nevoie de cursuri speciale, este recomandat, însă, să cunoașteți bine semnele de circulație, dacă doriți să mergeți prin trafic.

            Pentru ca sunt din ce în ce mai sofisticate, foarte multe magazine online au început să comercializeze astăzi modele din ce în ce mai sofisticate de trotinete moderne electrice.

            Ce tipuri de trotinete electrice puteți achiziționa din magazinele de specialitate?

            Oferta magazinelor de specialitate este foarte variată! Într-un mod foarte simplu putem achiziționa astăzi trotinete electrice la prețuri foarte variate. Bineînțeles, cele sofisticate sunt mult mai scumpe. Însă, dacă luăm în calcul faptul că funcționează cu baterii electrice, putem spune că reprezintă o investiție foarte avantajoasă.

            Carburanții sunt din ce în ce mai scumpi astăzi, traficul este foarte aglomerat, locurile de parcare sunt insuficiente. Sunt doar câteva motive pentru care, din ce în ce mai multă lume preferă să se deplaseze cu astfel de mijloace moderne.

            Multă lume se întreabă dacă este un lucru bun achiziționarea unei trotinete electrice, luând în calcul faptul că sunt produse nou apărute pe piață. Dacă sunteți îngrijorat din cauza faptului că nu există centre speciale care să le repare, puteți considera că acesta este un lucru de care nu trebuie să vă îngrijorați.

            Foarte multe firme profesioniste care furnizează servicii de reparații produse electronice sunt capabile în prezent să repare și trotinetele electrice. Pentru persoanele care locuiesc în orașul Bacău, puteți contacta chiar acum orice reprezentant al firmei ONSHOP SRL. Este o firmă foarte serioasă care a reușit de-a lungul timpului să mulțumească mulți clienți pretențioși.

            Pentru servicii profesionale de vanzari trotinete electrice vă recomandăm să consultați oferta magazinului online trotinetamea.ro. Aici veți găsi întotdeauna modele moderne și performante de trotinete electrice la prețuri foarte bune.

            Cu această ocazie, vă recomandăm modelul de trotinetă e-TWOW GT SE. Aceasta are o autonomie de până la 50 km. Viteza maximă pe care o atinge este de până la 50 de km/h. Acumulatorul este modern cu celule Samsung 48V Li-Ion, 10,5 Ah.

            Specialiștii afirmă faptul că, acest model este mai mult decât o trotinetă electrică. Este chiar un vehicul personal premium! Are viteză mai mare, mai multă autonomie și un cuplu mult mai bun.

            Sistemul de frânare este dual. Acesta constă în frâna electromagnetică cu recuperare de energie și frână de urgență pe spate. Pentru a avea o eficiență mai bună, a fost înlocuită frâna mecanică cu o frână cu tambur. Într-un mod foarte ingenios, maneta frânei este conectată la controller-ul trotinetei. Când frâna este acționată se oprește și motorul. În felul acesta se obține frânarea simultană atât pe roata din față cât și pe cea din spate.

             Produsul acesta se poate achiziționa online. Aveți posibilitatea de a-l returna, dacă nu corespunde cerințelor dumneavoastră, în termen de 14 zile. Plata se poate face online sau ramburs direct la curier.

            Oferta magazinului include și alte modele de trotinete electrice performante. Spre exemplu modele e-TWOW Booster V, Booster Plus S, Slim, trotineta electrică eRides Max. Pentru a fi siguri că ați ales exact modelul de care aveați nevoie, puteți cere și sfatul unei firme care repară diferite modele de trotinete electrice. Specialiștii acestor firme sunt cei mai în măsură să vă recomande un model fiabil, adecvat nevoilor dumneavoastră.

            SUCCES și călătorii cât mai plăcute și puțin costisitoare!

Articole Recente

Publicitate