Obtine o vedere deoasebit de atractiva cu inchidere terasa cu sticla

Citește și

Anterior, terasele caselor de la tara erau facute strict deschise. Proprietarii se odihneau pe ele doar in sezonul cald, daca afara nu ploua. Astazi, datorita tehnologiilor moderne si a materialelor de constructie, multi oameni transforma astfel de zone de recreere in camere izolate cu drepturi depline, unde pot sta in siguranta pe orice vreme si anotimp. De exemplu, a devenit foarte la moda sa creezi inchidere terase cu structuri din sticla solida retractabila. Structurile de inchidere terasa din sticla sunt de mai multe tipuri. Optiunea cea mai optima este selectata in functie de fezabilitatea si functionarea ulterioara a terasei. 

De exemplu, sistemul de vitrare poate fi de tip rece si cald. In consecinta, pentru amenajarea unei terase izolate, costurile financiare vor fi mult mai mari. Pentru izolarea terasei, va fi necesar sa se construiasca pereti din blocuri de sticla in jurul intregului perimetru si sa se lase doar un mic pasaj in care va fi instalata o usa pentru a intra pe terasa. Atunci cand alegi un design pentru inchiderea unei terase, se ia in considerare si suprafata sa totala. Este intotdeauna posibila inchiderea terasei cu sticla, cu pereti panoramici solizi, care, de regula, sunt instalati pe toata inaltimea de la baza podelei pana la suprafata tavanului.

Protejeaza impotriva frigului si a inchetului

Principala caracteristica a geamului fara rame este posibilitatea de utilizare in cladiri care nu necesita izolatie termica. Un astfel de design este capabil sa protejeze impotriva frigului si a inghetului, asa ca este recomandabil sa alegi aceasta optiune indiferent de anotimp.  In constructia moderna de inchideri terase cu sticla, se folosesc mai multe metode, dar versiunea retractabila ocupa un loc special. Sticla are o uniformitate perfecta si nu exista distorsiuni optice. In plus, structurile retractabile se caracterizeaza prin rezistenta si siguranta sporite, deoarece pentru fabricarea lor se utilizeaza sticla calita cu o grosime de 8 mm. Este extrem de greu sa o spargi, dar daca se intampla, nimic nu ameninta sanatatea si viata celorlalti. Sticla se poate sparge in bucati mici cu margini rotunjite, ceea ce elimina riscul de taieturi si alte raniri.

Inchideri terase cu sticla verticala

Astfel de structuri sunt panouri de sticla verticale, retractabile. Geamurile sunt combinate cu rame din aluminiu. Inchiderea terasei cu sticla este o investitie profitabila pentru imbunatatirea terasei, deoarece designul nu numai ca se dovedeste a fi frumos, ci si protejeaza terasa de factori externi negativi – curenti, precipitatii, temperaturi scazute. Combinatia de sisteme de profil este selectata individual pentru fiecare proiect, in functie de dimensiunea si scopul terasei, precum si de configuratia acesteia. Geamul pentru inchiderea terasei este o suprafata unica speciala in care baza este din sticla de inalta rezistenta, care a fost calita. Grosimea sa maxima este de 8 milimetri. Posibilitatile tehnologice moderne de productie, fac posibila realizarea masei de sticla nu numai cu rezistenta ridicata, ci si sigura termic, precum si cu o suprafata perfect plana, care nu va crea distorsiuni optice. In designul instalat, geamurile se misca datorita ghidajelor speciale din aluminiu instalate. Exista o solutie de design care permite geamului de sticla sa fie retractat in sus. Atunci cand creezi inchidere terasa cu sticla, nu este nevoie sa efectuezi intretinere specifica.

Articole Recente

Publicitate