Motive bune pentru a oferi miere oaspeților tăi

Citește și

Este stabilită data nunții tale? Se apropie botezul copilului tău? Următoarea ta conferință cu colaboratorii tăi a fost finalizată? Unde ai de gând să sărbătorești cea de-a 50-a aniversare a nunții? Și îți lipsesc ideile de mulțumire invitaților tăi atunci când vrei să le oferi un mic cadou în imaginea evenimentului tău?

De ce să nu optezi pentru un cadou dulce cu miere, o idee de cadou gustoasă și inovatoare.

Ce este mierea organică?

Mierea ecologica este un produs natural, recoltat prin metode speciale de apicultura. Obținerea acestei substanțe zaharoase este supusă numeroaselor controale care îndeplinesc specificațiile de certificare ecologică. Acest produs se caracterizează prin modul său de producție și condițiile sale de apicultură. Astfel, pentru a obține un lăptișor de matcă excelent, trebuie respectate diverse reglementări. Aceste criterii cheie se referă în general la:

  • Locația stupului;
  • Conditii de apicultura;
  • Surse de nectar și polen;
  • Tehnici de producere a apiculturii;
  • Extragerea mierii;
  • Sănătatea și nutriția albinelor.

Care sunt criteriile pentru mierea de calitate?

Pentru a recunoaște mierea de calitate, trebuie luați în considerare câțiva parametri. În primul rând, atenție la culoarea mierii și la originea ei. Verifică pe borcan dacă sunt prezente mențiunea „Miere recoltată de către apicultor” și Data ca cel mai bine de consumat înainte… Dacă este posibil, pariează pe produsele care provin de la apicultori tradiționali, cu adevărat pricepuți în a făuri un produs de calitate, curat, sanatos, autentic.

Pentru a-i testa calitatea, poți turna o lingură de miere într-un pahar cu apă rece fără a o amesteca. Dacă substanța cade direct pe fundul paharului fără a se dilua, este miere naturală. De asemenea, poți pune puțină miere pe o bucată de pânză pentru a-i verifica autenticitatea. Apoi spală prosopul și dacă apare o pată, este miere falsă. Mierea autentică nu patează niciodată. 

În ceea ce privește gustul, ești liber să alegi între diverse soiuri.  

De ce să alegi borcanele cu miere ca si cadouri dulci de petrecere?

Mierea rimează cu dulceață și plăcere. Pentru a-ți încânta și surprinde oaspeții, nimic mai bun decât să încerci să descoperi și să gusti mierea. Într-adevăr, borcanele mici cu miere sunt un cadou pentru oaspeți mai util și mai sănătos decât coloranții chimici sau drajeurile pline cu zahăr. Acest tip de cadou se adaptează tuturor ocaziilor fie că este vorba despre o nuntă, naștere, zi de naștere, 8 Martie, Crăciun sau un eveniment profesional (cadou publicitar, seară de companie, seminar etc.). Oferirea de miere organică îți permite să aduci o notă de originalitate evenimentului tău. În plus, este o idee de cadou care se încadrează în ideea de a putea reutiliza și care rezistă în timp. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a face ceva pentru planetă, oferind în același timp un cadou frumos eco-responsabil. Câteva clickuri sunt suficiente pentru a-ți personaliza delicioasele borcane cu miere. Tot ce trebuie să faci este să comanzi și să personalizezi cadourile minunate pentru oaspeți. Invitatții tăi vor fi cu siguranță suprinși de alegerea facută pentru evenimentul tău.

Articole Recente

Publicitate