Lămpi profesionale pentru manichiuri moderne

Citește și

Manichiurile moderne nu pot fi realizate fără ajutorul unei lămpi moderne foarte performante. Lămpile de tip UV sau LED sunt lămpile cu ajutorul cărora se realizează uscarea și fixarea substanțelor speciale folosite pentru realizarea manichiurilor de tip gel sau a celor semipermanente.

Este vorba despre soluții de tip Bază, soluții de tip Top Coat, oje speciale și geluri color sau pentru construcții.

Există magazine specializate în România care comercializează produse profesionale pentru manichiuri și pedichiuri. Dacă sunteți în căutarea unor lămpi profesionale pentru salonul dumneavoastră sau dacă doriți chiar pentru dumneavoastră, deoarece preferați să vă îngrijiți singură unghiile acasă, vă recomandăm oferta distribuitorului Callipso magazin online manichiura.

Este unul din cele mai importante magazine online care comercializează cu succes toate categoriile de produse pentru manichiuri și pedichiuri moderne. Practic, orice tip de produs poate fi comandat online de aici, pentru orice tip de salon de înfrumusețare.

Gama de produse comercializate de magazinul online Callipso.ro

În oferta magazinului online Callipso.ro sunt incluse următoarele categorii de produse pentru manichiuri: geluri color, soluții pregătitoare, produse EVERIN, geluri constructie, aparatură modernă, accesorii și ustensile, soluții acrilice, decoruri unghii, tatuaje unghii, kit-uri unghii, set-uri unghii, etc.

Practic, cu ajutorul unei singure comenzi, puteți cumpăra orice produs profesional necesar pentru orice tip de manichiură profesională.

Comenzile se pot realiza și în cantități mari, pot fi realizate atât de către companii specializate cât și de persoane fizice obișnuite. Prețurile produselor nu sunt deloc mari și periodic sunt organizate și campanii de reduceri importante.

Lămpi profesionale UV sau LED pentru manichiuri

Lampă UV LED profesională cu senzor, Timer, Display 126W

Este un produs care poate fi folosit atât în saloanele speciale de manichiuri și pedichiuri, precum și acasă. Este un produs de actualitate, cu un design foarte interesant și modern, ușor și redus ca dimensiuni care poate fi foarte ușor transportată.

Deoarece este un produs profesional, este prevăzut cu un temporizator cu mai multe poziții: 10s, 30s, 60s și 99 s (Low Heat Mode). Folosirea ultimului mod este pentru persoanele cu sensibilitate mare a mâinilor. Căldura degajată este mult mai redusă și probabil că usturimile sunt aproape absente pe perioada fixării și uscării soluțiilor speciale.

Produsul are următoarele dimensiuni: 239x227x108 mm și este de culoare albă cu mâner negru. Poate fi transportată cu ușurință, partea superioară putând fi desprinsă pentru utilizare la realizarea pedichiurilor. Durata de viață a acestui produs este de 50.000 de ore, există și un afișaj LCD și conține un încărcător în pachetul de livrare. Prețul acestui produs este de 239 de lei.

Nu este singurul tip de lampă UV sau LED care poate fi comandată online cu ajutorul magazinului Callipso.ro. Oferta include mai multe modele de lămpi profesionale, pe care vi le recomandăm cu încredere alături de celelalte produse de actualitate maximă.

Articole Recente

Publicitate