Husă pentru un smartphone scump: esențială sau nu?

Citește și

Să îmbraci sau să nu îmbraci telefonul cu o husă de la Bit Case România … asta este întrebarea! Probabil și tu ești printre cei care s-au întrebat acest lucru la un moment dat. După achiziționarea smartphone-ului tău drag vine întotdeauna decizia de a-l proteja sau nu. Ar trebui să-l lași neprotejat și să profiți de designul său magnific? Sau ar trebui să-l protejezi cu orice preț pentru că, protecția unui telefon scump chiar este foarte importantă?

Proiectează o carcasă unică!

Pe Bit Case România, creațiile tale pentru telefon sunt ideale pentru a îți proteja dispozitivul, dar și pentru a le oferi cadou. Cauți un cadou personal pentru o zi de naștere, pentru ziua mamei sau a tatălui sau pentru un alt eveniment special? O husă personalizată: iată, în sfârșit, un cadou original care îi va mulțumi pe cei dragi! Alege o fotografie frumoasă a familiei tale sau a unui moment de neuitat petrecut cu prietenii. Tu ești creatorul și posibilitățile tale sunt nelimitate. Bit Case este aici pentru a te ajuta să creezi carcasa personalizată perfectă!

Da pentru o husă de smartphone, dar nu orice!

Da, este mai voluminoasă. Da, asta adaugă un pic de greutate. Da, „ascunde” designul original. Dar, în cele din urmă, smartphone-ul tău îți va mulțumi! Trucul este să găsești echilibrul corect între husa excesiv de voluminoasă care, cu siguranță, protejează foarte bine, dar îți transformă smartphone-ul într-un tampon și un smarthone fără protecție, unde cel mai mic incident se poate transforma într-un dezastru.

Există mai multe tipuri de huse pentru iPhone, Samsung sau Huawei: silicon, TPU, plastic rigid, bare de protecție, carcase, huse. Toate au avantajele și dezavantajele lor, pentru că, evident, nimic nu este perfect în viață. Dar pentru a te ajuta, și după ce s-a gândit mult la acest subiect, Bit Case România îți oferă un compromis care ar trebui să îți satisfacă portofelul și designerul din tine.

Soluția? Combină o carcasă transparentă din TPU și o protecție din sticlă securizată pentru ecran! Carcasa subțire va proteja împotriva șocurilor, în timp ce sticla va avea grijă de ecranul frumos. Protecție garantată, păstrând în același timp designul și ergonomia: ce cer oamenii?

Nu ești convins? Bit Case mai are o soluție

Bine, să recunoaștem, un smartphone fără husă este încă mult mai frumos (din fericire, având în vedere prețurile lor exorbitante). Dacă ești unul dintre acei aventurieri moderni, care în numele frumuseții refuză să pună o husă pe smartphone-ul lor, așa să fie! Dar, deoarece chiar și războinicii au nevoie uneori de ajutor, la Bit Case poți să găsești huse pentru iPhonul tău cel scump personalizate așa cum îți dorești. Vei găsi o gamă largă de huse cu auto și moto, huse cu mesaje motivaționale, huse cu texte sau huse pentru iPhone cu pisici, cătei, peisaje și ilustrații.

În plus, poți alege orice fotografie din iPhone-ul tău pe care o poți folosi pentru personalizarea husei tale de telefon. Astfel, telefonul tău va arăta bine, va fi protejat și vei revedea în orice clipă un moment unic din viața ta.

Articole Recente

Publicitate