Externalizarea anumitor servicii de transport poate fi o soluție foarte bună

Citește și

Pentru a face mai bine față la actuala criză economică generată de pandemia de COVID 19, există câteva soluții interesante. O ofertă avantajoasă de servicii de transport angajați vă poate ajuta să economisiți sume importante de bani, mai ales dacă în compania dumneavoastră există un număr mare de salariați.

TRANSCAR SRL este o companie profesională care furnizează cu succes servicii de transport și inchirieri microbuze Bucuresti și autocare în multe localități din țară. Oferta de servicii este foarte variată și include și serviciile europene de transport angajați la servici.

Externalizarea serviciilor de transport angajați

Dacă veți recurge la acest lucru, nu veți mai avea nevoie de sume mari de bani pentru întreținerea propriului parc auto, nici pentru salarii pentru angajați sau personal administrativ suplimentar. Nu mai subliniem faptul că prețul carburanților a crescut foarte mult.

Serviciile de transport angajați TRANSCAR SRL pot fi furnizate oricărui tip de companie, indiferent de numărul de angajați pe care îl are și indiferent de locația firmei. Compania furnizează toate categoriile de servicii în localitățile București, Ilfov, Zimnicea, Alexandria, Turnu Măgurele, Videle și Roșiorii de Vede. Dacă sediul companiei dumneavoastră se află într-o localitate apropiată, puteți solicita și dumneavoastră o ofertă din partea companiei, de asemenea.

Microbuzele și autocarele din dotare sunt foarte moderne și foarte bine utilate. In mod periodic sunt realizate și reviziile tehnice ale mașinilor. Așadar, nu aveți de ce să vă faceți griji din punctul de vedere al siguranței transportului persoanelor salariate.

Servicii de închirieri autocare și microbuze

Serviciile de inchirieri autocare sunt utile agențiilor de turism și firmelor de organizare evenimente, în primul rând. Deoarece sunt servicii foarte bune și sigure, sunt preferate de multe companii de acest gen, în prezent. Mașinile companiei pot asigura transportul multor grupuri de copii sau de adulți în orice localitate din țară sau din străinătate, în condiții excelente. Deoarece dotarea companiei este foarte bună, sunt disponibile inclusiv servicii de inchirieri microbuze pentru grupuri mai mici de persoane.

Persoanele fizice pot apela și ele cu încredere la toate categoriile de servicii dacă organizează evenimente speciale sau diferite tipuri de călătorii în grup.   

Articole Recente

Publicitate