Evoqe.ro – o ofertă completă de produse pentru manichiuri și pedichiuri moderne

Citește și

Evoqe.ro este cu cunoscut distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri moderne care comercializează foarte multe categorii de produse pentru saloanele de înfrumusețare. A reușit să câștige într-un timp record simpatia multor clienți, deoarece produsele sunt de foarte bună calitate și au prețuri foarte bune.

Este vorba despre o colecție impresionantă de geluri pentru construcție, de oje semipermanente de actualitate și foarte moderne, de soluții pregătitoare profesionale, pudre acrilice, decoruri unghii, acetone, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, aparatură modernă, dezinfectante, etc.

Orice produs inclus în oferta magazinului online Evoqe.ro poate fi comandat online în orice cantitate, atât de către firmele de specialitate cât și de către persoanele private care doresc și își îngrijesc singure unghiile acasă.

Rezultatele pe care le veți obține cu aceste produse vor fi foarte bune. Clienții vor fi foarte mulțumiți și vor avea de unde alege, deoarece gama de produse este foarte variată și foarte interesantă.

Ruber Cover Base EVERIN, 15 ml-24

Este un produs modern pe care vi-l recomandăm. O soluție de tip Bază marca EVERIN întotdeauna va oferi o rezistență foarte bună manichiurii dumneavoastră. Este o soluție de tip dens, de asemenea, care poate fi folosită ca și culoare pe toată unghia sau la manichiurile de tip French.

Despre colecția Rubber Cover Base, ce putem spune? Este vorba despre 24                                de nuanțe diferite roz, nude, alb lăptos și de nuanțe cu sclipici auriu. Este foarte recomandat pentru acoperirea imperfecțiunilor naturale și pentru realizarea unei rezistențe îndelungate. Cu ajutorul ei se poate realiza cu succes și apexul unghiei!

Uscarea acestei soluții pregătitoare se va realiza doar cu ajutorul lămpilor profesionale de tip UV sau a celor de tip LED.

Se va aplica într-un strat foarte subțire și se va usca cu ajutorul unei lămpi care funcționează perfect. Este o soluție care oferă o foarte bună pigmentare.

Prețul produsului este de 28.90 de lei, fiind redus în această perioadă.

În oferta acestui complex magazin online veți mai găsi și foarte multe tipuri de soluții Primer unghii fabricate de mărci foarte cunoscute, soluții de tip Top Coat cu ajutorul cărora veți obține o foarte frumoasă strălucire a manichiurii dumneavoastră și tot felul de accesorii și ustensile utile. Nu sunt deloc lipsite                             de importanță kit-urile speciale pentru unghii și uleiurile pentru hidratarea cuticulelor.

Pentru ca mâinile dumneavoastră să arate impecabil, vă recomandăm să vă procurați uleiuri naturale pentru hidratarea și hrănirea unghiilor, a cuticulelor sau a mâinilor, pe care le puteți cumpăra de la orice farmacie naturistă. Prețurile nu sunt deloc mari și rezultatele se vor vedea după doar câteva săptămâni. Zilnic, mâinile noastre intra în contact cu tot felul de substanțe chimice și soluții pentru curățenie și avem nevoie de îngrijire continuă .   

Articole Recente

Publicitate