Dacă dorești să proiectezi baia visurilor tale, poți alege modelele de căzi Bella Casa

Citește și

O ocazie unică de relaxare și completare a rezervelor de energie, este cada freestanding Bella Casa, care va deveni locul tău preferat din casă. Bella Casa oferă cea mai largă selecție de căzi freestanding în diverse forme și dimensiuni. O cadă freestanding amplasată pe peretele băii mici sau una mare aşezată în centrul băii poate fi punctul de atracție al casei tale. Dacă dorești să proiectezi baia visurilor tale, poți alege modelele de căzi Bella Casa in diferite forme, dimensiuni și culori. Producătorii moderni de echipamente sanitare oferă cea mai largă selecție de căzi de baie freestanding de diferite forme și dimensiuni, realizate din diferite materiale. Un loc special printre produsele fabricate îl ocupă cada freestanding Bella Casa, care este prezentată în cea mai largă varietate de modele pe piața instalațiilor sanitare. Clasificările produselor se bazează pe formă, metoda de instalare și materialul utilizat pentru producție.

Cada freestanding Bella Casa – Soluții interioare luminoase

Cada freestanding Bella Casa devine punctul focal al  băii. Cu formele și accesoriile sale, cada este o piesă de mobilier originală nu numai în băile luxoase ale reședințelor impunătoare, ci și în spațiile metropolitane de dimensiuni limitate. Pe lângă estetică, nu uita de funcțiile primare ale băii:  ergonomie, funcționalitate și confort pentru relaxare. A acorda preferință unei  căzi independente,  înseamnă alegerea unei  soluții interioare luminoase  în care acest element să devină decorul principal. Poți instala cada  în centrul băii  sau într-o zonă mai retrasă, pentru a crea un spațiu de relaxare confortabilă. Oriunde te vei decide să instalezi cada freestanding Bella Casa,  nu uita că la etapa de proiectare este necesar să instalezi corect conexiunile și canalele de scurgere. Imensul  efect estetic al unei  căzi de acest gen, combinat cu  farmecul său clasic inconfundabil, va conferi băii tale un aer de stil retro și atractiv, care combinat cu funcționalitatea unei căzi moderne, poate satisface nevoia de relaxare și confort în baie.

Cada freestanding Bella Casa – Soluții de design

Liniile elegante ale  căzii joacă un rol estetic și funcțional: peretele ergonomic din spate cu forma aplecată spre exterior oferă momente de relaxare absolute în cadă. Forma rotunjită a designului  atemporal, liniile simple  și stilul retro fermecător,  conferă spațiului băii un aspect rafinat. Obiectele sanitare de elită și sistemele de baterii care completează interiorul băii și al căzii tale, creează un stil de spațiu luxos și personalizat, combinat cu funcționalități avansate care garantează înalta calitate, frumusețea și siguranța maximă în baie. O cadă de bună calitate te va ajuta la transformarea unei proceduri de igienă destul de simple, într-un ritual de odihnă și relaxare. Un plus de farmec și rafinament, va fi dat de amenajarea adecvată a aspectului băii și de instalarea unei căzi freestanding Bella Casa.

Nu cu mult timp în urmă, doar câteva apartamente, destul de norocoase aveau băi spațioase și elemente interioare, așa cum sunt căzile freestanding Bella Casa. Acum cererea pentru astfel de căzi a crescut disproporționat. Potrivit experților, popularitatea crescândă a acestor căzi, se datorează intenției cumpărătorilor de a crea un mediu luxos în casa lor. Acest tip de decor de baie îi ajută pe proprietarii de case să își exprime individualitatea și, în plus, căzile independente extind vizual baia, creând un sentiment de spațiere.

Articole Recente

Publicitate