Autoturismele anului 2021

Citește și

Situația generată de apariția pandemiei de COVID-19 în întreaga lume, a generat o adevărată criză la nivel mondial, aproape în toate domeniile. Din ce în ce mai mult, oamenii așteaptă ca situația din toate domeniile de activitate să se normalizeze și viața să revină la normal.

            Din punctul de vedere al companiilor producătoare de autoturisme, se poate spune că a existat și există încă o criză acută în acest domeniu. Au scăzut foarte mult vânzările, au fost amânate lansări importante, au fost reprogramate competiții, etc.

            MERCEDES-AMG S63

            Anul 2021 este anul lansării frumosului model de autoturism Mercedes-AMG S63. Motorul este de tip V8 twin-turbo, capacitate 4 litri, tracțiune integrală, tehnologie hibridă. Modelul cu motor de 800 CP este estimat a fi vândut pentru prețul de 130.000 de euro.

            Noul Mercedes Benz S-Class este, cu siguranță, deja una dintre cele mai elegante masini noi 2021. Elementul de noutate constă în faptul că include și un motor electric alături de motorul său V8, pentru prima dată. Tracțiunea este integrală, de tip 4Matic+. Accelerează 0-100 km în doar 3,5 secunde și este echipat cu o instalație de frânare de tip AMG foarte performantă, optimizată pentru greutate și rezistență la amortizare.

            Opțional, se poate opta pentru o instalație de frânare compozită din ceramică de înaltă performanță. Greutatea mașinii este cu 20% mai redusă față de modelele anterioare. Acest lucru înseamnă că se conduce mult mai ușor comparativ cu celelalte modele de mașini care aparțin aceleiași clase.

            Interiorul acestei mașinii este dotat cu sistemul de infotainment MBUX, controlat prin voce, în forma sa cea mai avansată. Scaunele sunt de tip masaj, iluminarea ambientală multicoloră.

            Deși prețul este destul de mare, persoanele pasionate de mașini performante, pot apela la serviciile unei companii profesioniste care comercializează mașini second-hand  mai puțin rulate, produse de companii renumite în întreaga lume.

            VOLVO XC RECHARGE PLUG-IN HYBRID

            Este un alt model de autoturism de marcă apărut în anul 2021, care surprinde prin eleganța și dotările sale tehnice. Suntem foarte siguri de faptul că acest model va obține un loc foarte bun în top vanzari masini 2021.

            Motorizarea de tip T5 Plug-in Hybrid a fost soluția cea mai bună a constructorilor, pentru noul model Volvo XC hibrid. Încărcarea completă a bateriei durează 3 ore, la o stație de 16A și 230 V. Consumul mediu de combustibil este de doar 2-3,4 l/100 km. Așa cum era de așteptat, specialiștii de la Volvo au dotat și acest model de SUV cu foarte multe sisteme de securitate: City Safe, Cross Trafic Alert, Pilot Assist și BLIS. Este o mașină sigură atât pentru traficul din orașe cât și pentru cel de pe autostradă.

            Tehnologia avansată permite utilizarea la maxim a comenzilor, chiar de pe telefonul mobil personal. La acest mare avantaj adăugăm și aplicația Volvo on call, dotări premium precum Google Maps Navigation, Wireless phone charge, Harman Kardon Premium Sound și 360 Bird View Camera.

            În România , pentru acest model, a fost anunțat un preț de doar 37.391 EURO, TVA inclus, în sistemul programului RABLA. Pentru dotările sale și pentru felul în care arată putem spune că este un preț excelent, pentru persoanele pasionate de achiziționarea mașinilor de firmă.

            Dacă sunteți interesați de achiziționarea unei astfel de mașini hybride, puteți contacta direct dealerii autorizați din România pentru a obține toate informațiile necesare. De asemenea, dacă nu dispuneți de sume mari de bani în momentul de față, vă recomandăm să consultați și ofertele firmelor profesioniste care comercializează mașini second-hand în România. Și acestea oferă posibilitatea de  a cumpăra mașinile dorite în rate sau în sistem de leasing.

            Acestea au fost doar câteva exemple de mașini noi și moderne care pot fi achiziționate și din România. Lista noilor apariții este mult mai mare!! Puteți consulta site-urile mărcii preferate oricând pentru a fi la curent în permanență cu noutățile din domeniul acesta.

Articole Recente

Publicitate